top of page

Medlemskap

Stöd NNC:s arbetet att verka för en bättre folkhälsa – bli medlem idag så får du:

  • Vårt Nyhetsbrev, endast till betalande medlemmar 1 gång i månaden

  • Tillgång till den senaste nutritions-forskningen på hemsidan

  • Inbjudningar till kommande event

  • En röst vid NNC:s årsstämma i april

Medlemskapet är också ett bidrag till vårt arbete att verka för en bättre folkhälsa.

Just nu kan vi inta ta emot nya medlemmar på denna sida då föreningen håller på att ombildas. För mer information kontakta oss på:  info@nnmh.se

Medlemsavgift
298 kr/år

Om medlemskapet

Ett medlemskap i Nordic Nutrition Council är personligt och gäller per kalenderår. Det innebär att ditt medlemskapet gäller från den dagen du tecknar det till och med den 31/12 det året.
 

Exempel:
Om du blir medlem 1/1 2021 så är medlemskapet giltigt t.o.m 31/12 2021. Samma sak om du tecknar medlemskap den 24/6 2021 så gäller medlemskapet t.o.m den 31/12 2021.

 

Vill man avsluta eller ångra sitt medlemskap innan året slut så behöver man bara maila till oss.


Nordic Nutrition Council är en ideell förening där endast privatpersoner har möjlighet att vara medlemmar. Företag, organisationer och andra föreningar som vill stödja föreningens arbete
kan lämna gåvor till föreningen.
 
Nordic Nutrition Council sparar dina uppgifter i ett medlemsregister med syfte att veta vem som är medlem och för att hantera föreningsspecifika frågor, som röstlängd vid stämmor, samt administration.

 

När du tecknar medlemskap i föreningen ger du samtycke till lagring av dina personuppgifter för ändamål inom föreningen. Nordic Nutrition Council följer dataskyddsförordningen, GDPR.

bottom of page