top of page
  • Helene Sandström

Två specialistkurser i näringslära i oktober

Liz Lipski är klinisk nutritionist och prefekt för utbildningsprogrammen i nutrition och integrativ hälsa vid Marylands universitet i USA. Hon är också lärare vid Institute for Functional Medicine och har skrivit flera böcker om mag-tarmhälsa, läckande tarm och autoimmunitet.


På lördag den 6 oktober föreläser hon vid en utbildning för vårdgivare som ges på Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46 i Stockholm. Mer information och platsbokning hittar du här.


David Brady är klinisk nutritionist, naturmedicinare och kiropraktor och chef för institutet för näringslära vid Bridgeport-universitetet i USA. Han är expert på kronisk smärta, fibromyalgi och funktionella mag-tarmsjukdomar och har 26 års erfarenhet av integrativ och funktionsmedicinsk vård. Han föreläser vid en kurs i Stockholm om tester, diagnostik och behandling på områdena mag-tarmhälsa och olika autoimmuna tillstånd.


Utbildningen ges den 27–28 oktober på Läkarhuset Odenplan, Odengatan 69, Stockholm. Mer information och platsbokning hittar du här.

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page